Neix la

Cooperativa Santperenca d’energia sostenible! (COSPES SCCL)

Com l’hem constituïda?  

A mitjans de juny de 2020 es convoca una primera reunió oberta per proposar la posada en marxa d’una comunitat ciutadana d’energia. Unes quaranta persones s’adhereixen a la iniciativa i s’acorda iniciar el procés per constituir una cooperativa de consum. A finals de juliol se n’aproven els Estatuts Socials, el nom (Cooperativa Santperenca d’Energia Sostenible, Societat Cooperativa Catalana Limitada, o simplement la COSPES) i el grup paritari de deu persones que en faran la constitució formal. El 23 de setembre es du a terme la constitució davant notari i el dia 6 d’octubre es realitza la primera assemblea general on s’acorda impulsar el creixement de l’entitat tan bon punt estigui degudament inscrita al Registre General de Cooperatives de la Generalitat i s’aproven les bases del primer projecte a posar en marxa: el “Servei Cooperatiu d’Autoconsum Solar Compartit (SCACSC)”.

OBJECTIUS   |   PRIMERS PROJECTES   |   COM FUNCIONA   |   SOCIS   |   COM ASSOCIAR-M’HI  |  ACCÈS ALS SERVEIS

Què he de fer per associar-m'hi?

En primer lloc recomanem de llegir els Estatuts o algun del fulletons de resum. Podeu també, per a més informació, contactar amb l’Oficina d’Eficiència Energètica (trucant al 674 654 504, escrivint a infocospes@gmail.com o presencialment a l’Ajuntament (entrada per carrer Josep Badrena) concertant cita a través de les vies esmentades. 

En segon lloc heu d’omplir el formulari adjunt de petició d’alta com a persona (o com a representant d’una entitat) sòcia i enviar-lo. El Consell Rector rebrà la vostra petició, us en comunicarà l’acceptació, si és el cas, us girarà el rebut corresponent a l’aportació inicial de capital i us enregistrarà al llibre de persones sòcies.

Provisionalment, durant la tardor de 2021, es rebran les sol·licituds d’alta però no es cursaran fins que no s’hagi completat la inscripció de la COSPES en el Registre General de Cooperatives de la Generali