Saltar al contenido

Neix la

Cooperativa Santperenca d’energia sostenible! (COSPES SCCL)

Com l’hem constituïda?  

A mitjans de juny de 2020 es convoca una primera reunió oberta per proposar la posada en marxa d’una comunitat ciutadana d’energia. Unes quaranta persones s’adhereixen a la iniciativa i s’acorda iniciar el procés per constituir una cooperativa de consum. A finals de juliol se n’aproven els Estatuts Socials, el nom (Cooperativa Santperenca d’Energia Sostenible, Societat Cooperativa Catalana Limitada, o simplement la COSPES) i el grup paritari de deu persones que en faran la constitució formal. El 23 de setembre es du a terme la constitució davant notari i el dia 6 d’octubre es realitza la primera assemblea general on s’acorda impulsar el creixement de l’entitat tan bon punt estigui degudament inscrita al Registre General de Cooperatives de la Generalitat i s’aproven les bases del primer projecte a posar en marxa: el “Servei Cooperatiu d’Autoconsum Solar Compartit (SCACSC)”.

OBJECTIUS   |   PRIMERS PROJECTES   |   COM FUNCIONA   |   SOCIS   |   COM ASSOCIAR-M’HI  |  ACCÈS ALS SERVEIS

Què he de fer per associar-m'hi?

PAS 1

En primer lloc recomanem de llegir els Estatuts o algun del fulletons de resum. Podeu també, per a més informació, contactar amb l’Oficina d’Eficiència Energètica (trucant al 674 654 504, escrivint a infocospes@gmail.com o presencialment a l’Ajuntament (entrada per carrer Josep Badrena) concertant cita a través de les vies esmentades.

PAS 2

En segon lloc heu d’omplir el formulari adjunt de petició d’alta com a persona (o com a representant d’una entitat) sòcia i enviar-lo. El Consell Rector rebrà la vostra petició, us en comunicarà l’acceptació, si és el cas, us girarà el rebut corresponent a l’aportació inicial de capital i us enregistrarà al llibre de persones sòcies.